Liz Mode de ontmoetingsplek voor dames met stijl.

  Dag lieve dames allemaal,

  Wat leven we in een gekke tijd en wat gebeurt er veel om ons heen! Ondanks dat bij ons het glas altijd half vol is, zijn ook wij opgeschrikt door alle maatregelen en spanningen rondom het Corona virus! Omdat gezondheid voorop staat en wij jullie toch ons persoonlijke advies willen blijven geven, hebben wij onze service uitgebreid. Maandag, dinsdag en donderdag bezorgen wij gratis in en rondom Heerenveen (30 km). De kleding brengen wij op zicht zodat je thuis rustig kan passen en beoordelen. We halen de kleding later weer op of brengen een andere kleur of maat.

  De winkel is, naast de normale winkeltijden, elke avond (m.u.v. zaterdag en zondag) geopend op afspraak. App of bel even om een tijd af te spreken.

  In de winkel hanteren wij natuurlijk de richtlijnen van het RIVM (houden gepaste afstand, desinfecteren de toonbank, pinautomaat, deurklink en geven geen hand). Bellen/appen kan tijdens de winkeltijden, graag sturen we foto’s van de collectie en bespreken we de mogelijkheden. Hopen zo deze zeer vervelende periode toch nog een beetje leuk met elkaar door te komen.

  Wij wensen iedereen sterkte en één ding is het allerbelangrijkste Blijf vooral gezond!!!

  Hartelijke groet vanaf de Dracht,

  Attie en Lisette